How we work

Together

eRecruitmentMarketing

Change is good

Waar staat eRecruitmentMarketing voor? Heel simpel, het is een combinatie van e-commerce en recruitment marketing. Met onze ervaring binnen de e-commerce branche willen wij bedrijven naar een hoger niveau tillen met hun recruitment marketing.

Door slimme e-commerce strategieën toe te passen binnen je recruitment marketing, ontstaat eRecruitmentMarketing. Het is geen geheim dat de recruitmentbranche nog veel kan leren van de e-commerce branche en daar willen wij jou bij helpen. Hoe gaan wij te werk?

 

 

1

Appointment

With a cup of coffee

Laten wij het niet moeilijker maken dan dat het al is. We beginnen met een kennismaking onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Dit kan ouderwets op locatie, maar tegenwoordig net zo gemakkelijk online. Tijdens dit gesprek doen wij een korte introductie van het ‘Digital Maturity model’ die wij ontwikkeld hebben voor de arbeidsmarkt. Enthousiast geraakt? Op naar stap 2.

Sparring session

Time to pick up the pace

Aan de slag met eRecruitmentMarketing? Dan is het belangrijk om eerst te kijken waar je staat met jouw marketingteam en strategie binnen de organisatie. Met alle betrokkenen doen wij een inspirerende sparringsessie om te kijken op welk niveau je staat op vier belangrijke pijlers en veertien marketingaspecten. Zie het als een zogenaamde ‘0-meting’ en een nieuw vertrekpunt.

2

3

Time to work

Or do you want to relax?

Het digital maturity landschap is bekeken, ingevuld en geprioriteerd. Welke quick wins kwamen er uit? En welke langetermijnstrategie kwam naar voren? Waar is (externe) hulp bij nodig en welke onderdelen hebben prioriteit? Een hoop vragen, maar heb je ook de antwoorden? Wij van eRecruitmentMarketing helpen jou daarmee. Hoe? Dat is afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Wil je bijvoorbeeld alleen SEO verbeteren of inhouse marketing coaching? Geen probleem, want onze e-Recruitment Marketeers denken in maatwerkoplossingen.

“Oh yes, the past can hurt. But from the way I see it, you can either run from it, or learn from it. Change is good.”

– Rafiki –

We are hungry for more success

And you?